The Right-Wing of Fly (Musca domestica) as a Neutralization of Drinks Contaminated by Microbe
公開日: 2021/02/22 | 66 巻 Supplement 号 p. S283-S285
Ivena CLARESTA, Dianti Desita SARI, Susi NUROHMI, FATHIMAH, Amilia Yuni DAMAYANTI
Rice: Importance for Global Nutrition
公開日: 2019/10/16 | 65 巻 Supplement 号 p. S2-S3
Naomi K. FUKAGAWA, Lewis H. ZISKA
FAO and the Situation of Food Security and Nutrition in the World
公開日: 2019/10/16 | 65 巻 Supplement 号 p. S4-S8
Mbuli Charles BOLIKO
Health Promotion Effects of Soy Isoflavones
公開日: 2020/12/31 | 66 巻 6 号 p. 502-507
Shiho NAKAI, Mariko FUJITA, Yasutomi KAMEI
Herbal Leaves Can Suppress Oxidation of Perilla Oil
公開日: 2023/11/07 | 69 巻 5 号 p. 382-387
Shinji YAMASHITA, Azusa MIWA, Yu HINATA, Koji URITA, Kazuo MIYASHITA, Mikio KINOSHITA
THE JOURNAL OF VITAMINOLOGY
すでにアカウントをお持ちの場合 サインインはこちら