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クエリ検索: "Everybody Can Do!"
6件中 1-6の結果を表示しています
  • 国際保健医療
    2011年 26 巻 3 号 144
    発行日: 2011/09/20
    公開日: 2011/10/12
    ジャーナル フリー
  • ―ウェットからリールまで―
    松井 伸至
    紙パ技協誌
    2010年 64 巻 2 号 146-149
    発行日: 2010年
    公開日: 2011/08/02
    ジャーナル フリー
    近年,通紙システムは,抄紙機の高速化に伴いウェットパートからリールまでの全ての場所における対応が問われると同時に,確実な通紙が要求されている。また,通紙時間を短縮することは,製品ロスを減らすことに直結し抄紙機の効率化に寄与できる。簡単な操作で誰もが確実に通紙を行なえるようになれば,省力化(究極的にはこの意味での省人化)につながる。さらに,これらの要求に応えることは,オペレータが通紙テールに触れる機会をできるだけ減らすことになり,安全に直結する。弊社は,抄造品種,操業条件,マシンアレンジメント等を考慮した,抄紙機の各パートにおいて要求される様々なアプリケーションに対応する通紙機器を有しており,最適な通紙機器の選択およびアレンジを提供できる通紙エンジニアリングを有している。
    弊社が日本の製紙業界において長年にわたり蓄積してきたプロセスノウハウと熟練技量,および弊社米国提携先Paperchine社が旧ベロイト社技術を継続発展させたものとの融合である,ウェットからリールまでの通紙エンジニアリングを紹介する。
  • Amara Chinaphuti
    マイコトキシン
    1999年 1999 巻 Suppl2 号 272-276
    発行日: 2000/03/30
    公開日: 2010/01/25
    ジャーナル フリー
    Aflatoxin contamination in food, especially ground peanut and ground chili, is one of the serious problem for health of Thai people. Both ground peanut and ground chili are always added in many varieties of dishes. Consequently, the accumulation of aflatoxin occurred in human consumption with unavoidable. To reduce the risk of human consumption of aflatoxin contaminated food, we try to use the convenient and simple method which
    everybody
    can
    do
    by themselves. Hence, we try to utilize the microwave oven as the easy tool for decontamination of aflatoxin in food. The experiments were conducted using naturally contaminated ground peanut and ground chili from domestic market. The sample was mixed properly and divided for microwave oven treated and control. A set of samples was directly exposed to microwave oven at medium power level for 1, 3, 5 and 7 minutes. Whereas the other set all the sample were covered with glass lid while exposed in microwave oven. Aflatoxin was detected from both treated and untreated samples by direct competitive ELISA. Percentage of aflatoxin reduction in ground peanut when treated with microwave oven at medium power for 3 and 5 minutes were 25% and 49.25%, respectively. Aflatoxin was reduced 39% at 3 minutes heating time in ground chill. Whereas, percentage of aflatoxin reduction was 3.94, 23.8, 44.97 and 71.42 in ground peanut covered sample when treated with microwave oven for 1, 3, 5 and 7 minutes respectively. The results showed that microwave oven at medium power can reduce aflatoxin contamination in ground peanut and ground chili. Though it can not remove all but at least it can reduce risk of human consumption to take high amount of aflatoxin
  • Rural and Environment Engineering
    1999年 1999 巻 37 号 27-36
    発行日: 1999年
    公開日: 2010/10/27
    ジャーナル フリー
  • Aki NAKAMURA
    経営行動科学
    2001年 15 巻 1 号 73-91
    発行日: 2001/06/30
    公開日: 2011/01/27
    ジャーナル フリー
    This paper investigates problems and conflicts which managers and employees of Japanese wholly owned ventures in the PRC face.Four type of gaps which seem to be causing the conflicts are discussed, which are: 1) Behavioral gaps, 2) Cross-cultural gaps, 3) Core value gaps, and 4) Ethnocentric gaps. From the interview data, the author concludes that in order to narrow these gaps, there needs to be efforts from both Japanese managers and Chinese employees to study and analyze the differences in their core values. Referring to one of the cases reported by interviewees, the author further suggests that integration of Third Culture or Charismatic Corporate Culture to existing “ Two-Cultures”environment may be alternative solutions to the on-going problems which threaten effective operations of the wholly owned ventures.
  • Masahiko Sato
    Publications of the Research Institute for Mathematical Sciences
    1977年 13 巻 2 号 381-468
    発行日: 1977年
    公開日: 2009/01/22
    ジャーナル フリー
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