海藻は海の野菜 ―生活習慣病は予防できるか―
公開日: 2021/08/18 | 13 巻 2 号 p. 61-67
丸山 弘子
寒天のゲル形成能と分子量分布との関係
公開日: 2021/08/18 | 13 巻 2 号 p. 107-110
田代 有里, 小川 廣男
Harvest and cultivation of Saccharina japonica in Northern Hokkaido, Japan, and southern Sakhalin and Primorye, Russia: A review
公開日: 2020/01/15 | 8 巻 2 号 p. 155-163
Tadashi KAWAI, Dmitrii GALANIN, Tatiana KRUPNOVA, Norishige YOTSUKURA
シャジクモ藻類の基礎生物学:形態進化とゲノム進化を中心に
公開日: 2024/06/15 | 16 巻 1 号 p. 17-22
坂山 英俊
The intrinsic gelling properties of agarose and agar afforded by the endothermic energy required to dissociate cross linkage of gels
公開日: 2022/07/10 | 14 巻 1 号 p. 1-13
Tetsujiro Matsuhashi
Algal Science and Technology
すでにアカウントをお持ちの場合 サインインはこちら