Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
Online ISSN : 1347-6947
Print ISSN : 0916-8451

この記事には本公開記事があります。本公開記事を参照してください。
引用する場合も本公開記事を引用してください。

Detection of Walnut Residues in Processed Foods by Polymerase Chain Reaction
Takeo YANOYumiko SAKAIKohji UCHIDAYoshiki NAKAOKimie ISHIHATAShigeru NAKANOToshihiro YAMADAShinobu SAKAIAtsuo URISUHiroshi AKIYAMATamio MAITANI
著者情報
ジャーナル フリー 早期公開

論文ID: 70118

この記事には本公開記事があります。
詳細
抄録

A sensitive qualitative detection method for walnut (Juglans regia) using polymerase chain reaction (PCR) was developed. For detection of walnuts with high specificity, the primer pair WAL-F/WAL-R was designed based on walnut matK genes. Trace amounts of walnuts in commercial food products can be qualitatively detected using this method.

著者関連情報

この記事は最新の被引用情報を取得できません。

© 2007 by Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry
feedback
Top