空気調和・衛生工学会大会 学術講演論文集
Online ISSN : 2424-2179
Print ISSN : 1880-3806
ISSN-L : 1880-3806
平成19年
セッションID: D-13
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D-13 レストランにおける全電化厨房の稼動実態に関する調査研究 : (第2報) 排気システムの熱除去効果と厨房内温熱環境の検討
吉田 淳村川 三郎西名 大作熊尾 隆丈前田 浩二
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抄録
In this paper, continued in the Part 1, we analyzed the heat removal effect for the exhaust system and the thermal environment of three rooms in the electrification kitchen of a restaurant. Those rooms were an open kitchen, a washing room and a preparing room. As the results, we clarified the leakage of heat loads from the exhaust system to the surrounding area. And we suggested the improvement methods for the system based on the character of usage in each appliance.
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© 2007 公益社団法人 空気調和・衛生工学会
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