空気調和・衛生工学会大会 学術講演論文集
Online ISSN : 2424-2179
Print ISSN : 1880-3806
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令和3年度大会(福島)学術講演論文集 第8巻 性能検証・実態調査 編
セッションID: H-72
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厨房の労働環境が生産性に及ぼす影響に関する研究 その2 ロジスティック回帰分析等による厨房環境が健康性と厨房生産性に及ぼす影響の分析
*野村 太地中倉 雛子浅輪 泰久林 立也
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キーワード: 厨房環境, 生産性, 主観評価
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抄録

In this study, we conducted a questionnaire survey (n=2,171) to clarify the effect of kitchen environment on productivity. Worsening assessment of kitchen planning, equipment planning, and sanitation was shown to increase the risk of transition to severe work functioning impairment by a factor of 4 to 10. In addition, improving assessment of treatment and infection control was shown to increase the probability of work engagement shifting to high counties by a factor of 4 to 4.7.

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© 2021 公益社団法人 空気調和・衛生工学会
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