ビタミン
Online ISSN : 2424-080X
Print ISSN : 0006-386X
ニンニク属植物の栄養学的価値に関する研究 : (XI)ニンニク属植物中臭物質の検索
芳村 勝夫
著者情報
ジャーナル フリー

1958 年 14 巻 p. 633-640

詳細
抄録

Allicin homologues in the Allium plants were investigated by means of the paper chromatographic method stated in the first report, and the following results were obtained. 1) Allicin or its homologues are generally present in the Allium plants. 2) As the alkyl radicals of allicin homologues, CH_3-, C_2H_5- and C_3H_7-, but not C_2H_5-, are found in the natural products. 3) There are two types in allicin homologues. One has the two same alkyl radicals, and another has the two different alkyl radicals.

著者関連情報
© 1958 日本ビタミン学会

この記事はクリエイティブ・コモンズ [表示 - 非営利 - 改変禁止 4.0 国際]ライセンスの下に提供されています。
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.ja
前の記事 次の記事
feedback
Top