Bioscience of Microbiota, Food and Health
BMFH is a multidisciplinary journal aimed at providing insight into the study of intestinal microbiota, development of probiotics/prebiotics/biogenics, bioscience of lactic acid bacteria, and food immunology and food function. The journal publishes reports of significant results as high quality full papers and notes dealing with advanced research in these fields. Letters to the editor can be submitted to the journal. BMFH also features review articles targeted to broader audience.

Bioscience of Microbiota Food and Health is indexed and abstracted in the following media.
· Science Citation Index Expanded (also known as SciSearch®) 
· Journal Citation Reports/Science Edition
· Biological Abstracts 
· BIOSIS Previews
The editors welcome original papers pertaining to all areas of intestinal microbiota of humans and other animals, food immunology, food function, and lactic acid bacteria.
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  BMFH出版会 が発行
収録数 516本
(更新日 2024/04/27)
Online ISSN : 2186-3342
ISSN-L : 2186-3342
3.1
2022 Journal Impact Factor (JIF)
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ジャーナルについて

BMFH is a multidisciplinary journal aimed at providing insight into the study of intestinal microbiota, development of probiotics/prebiotics/biogenics, bioscience of lactic acid bacteria, and food immunology and food function. The journal publishes reports of significant results as high quality full papers and notes dealing with advanced research in these fields. Letters to the editor can be submitted to the journal. BMFH also features review articles targeted to broader audience.

Bioscience of Microbiota Food and Health is indexed and abstracted in the following media.
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The editors welcome original papers pertaining to all areas of intestinal microbiota of humans and other animals, food immunology, food function, and lactic acid bacteria.

  BMFH出版会  が発行

編集委員会
Shigeru KAMIYA

編集委員長
Kyorin University, Tokyo

  • Leon M.T. DICKS

    編集委員

  • Satoru FUKIYA

    編集委員

  • Satoshi HACHIMURA

    編集委員

  • Kazuhiro HIRAYAMA

    編集委員

  • Yasushi KAWAI

    編集委員

  • Haruki KITAZAWA

    編集委員

  • Jan KOK

    編集委員

  • Jun KUNISAWA

    編集委員

  • Wan-Kyu LEE

    編集委員

  • Yuan-Kun LEE

    編集委員

  • Wenhua LING

    編集委員

  • Soheila J. MALEKI

    編集委員

  • Takahiro MATSUKI

    編集委員

  • Vyacheslav MELNIKOV

    編集委員

  • Hiroto MORITA

    編集委員
    Asahi Quality and Innovations, Ltd., Ibaraki

  • Atsushi NAKAJIMA

    編集委員

  • Jiro NAKAYAMA

    編集委員

  • Toshifumi OHKUSA

    編集委員

  • Nobuhiko OKADA

    編集委員

  • Joseph RAFTER

    編集委員

  • Mitsuo SAKAMOTO

    編集委員

  • Seppo SALMINEN

    編集委員

  • Kei SONOYAMA

    編集委員

  • Ingrid SURONO

    編集委員

  • Hirofumi TACHIBANA

    編集委員

  • Masanori TOHNO

    編集委員

  • Mamoru TOTSUKA

    編集委員

  • Noriko TSUJI

    編集委員

  • Jin-Zhong XIAO

    編集委員

  • Kohji YAMAKI

    編集委員

  • Yuji YAMAMOTO

    編集委員

分野情報
  • 化学
  • 生物学・生命科学・基礎医学
  • 農学・食品科学
発行機関情報
  • ジャーナルBioscience of Microbiota, Food and Health
  • 発行機関BMFH出版会
  • 住所〒170-0002 東京都豊島区巣鴨1-24-12 BMFH出版会
  • 連絡先メールアドレス
    (メールアドレスの(at)は@に変更しご利用ください)
    bmfh(at)ipec-pub.co.jp
  • URLhttps://bmfh.jp/
  • 電話番号   
  • FAX番号   
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