Food Science and Technology Research
Online ISSN : 1881-3984
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Reviews
  • 公開日: 2024/07/17      更新日: 2025/03/21
87件中1~20件の論文を表示しています
  • 31 巻 (2025) 2 号 p. 91-98      公開日: 2025/03/21
    Is food packaging harmful to the environment? A discussion of the direct and indirect influences of food packaging systems もっと読む      HTML形式で全画面表示
  • 31 巻 (2025) 2 号 p. 75-89      公開日: 2025/03/21
    The therapeutic potential of plant-derived flavonoids in neurological disorders through modulation of brain insulin signaling もっと読む      HTML形式で全画面表示
  • 31 巻 (2025) 1 号 p. 1-15      公開日: 2025/01/20
    Edible insects as novel food resources with functionality and nutritional value: Possibilities and problems もっと読む      HTML形式で全画面表示
  • 31 巻 (2025) 1 号 p. 17-28      公開日: 2025/01/20
    Contribution of the system of “Foods with Function Claims” to the industrial use and research of lactic acid bacteria and bifidobacteria in Japan もっと読む      HTML形式で全画面表示
  • 30 巻 (2024) 6 号 p. 619-633      公開日: 2024/11/20
    Molecular interaction of tea polyphenols with phospholipid bilayers and micelles: Structure-activity relationships もっと読む      HTML形式で全画面表示
  • 30 巻 (2024) 5 号 p. 531-543      公開日: 2024/11/20
    Glutamine regulates the homeostasis of intestinal immune system at the cellular level もっと読む      HTML形式で全画面表示
  • 30 巻 (2024) 5 号 p. 545-558      公開日: 2024/11/20
    The potential effects of whole grain-enriched diet on preventing osteoporosis もっと読む      HTML形式で全画面表示
  • 30 巻 (2024) 1 号 p. 1-12      公開日: 2024/07/17
    Functional components of walnuts: a review focusing on native and cultivated species もっと読む      HTML形式で全画面表示
  • 29 巻 (2023) 5 号 p. 357-364      公開日: 2024/07/17
    The antiallergy activity of docosahexaenoic acid: A brief review もっと読む      HTML形式で全画面表示
  • 29 巻 (2023) 4 号 p. 277-288      公開日: 2024/07/17
    Soybean protein and soybean peptides: Biological activity, processing technology, and application prospects もっと読む      HTML形式で全画面表示
  • 29 巻 (2023) 3 号 p. 171-195      公開日: 2024/07/17
    Network structure and molecular mechanisms of food gels viewed from macroscopic, microscopic and molecular levels もっと読む      HTML形式で全画面表示
  • 29 巻 (2023) 2 号 p. 87-99      公開日: 2024/07/17
    Recent development of taste sensors もっと読む      HTML形式で全画面表示
  • 29 巻 (2023) 1 号 p. 1-14      公開日: 2024/07/17
    Recent advances in the detection of contaminants by portable glucose meter in food samples もっと読む      HTML形式で全画面表示
  • 28 巻 (2022) 1 号 p. 13-33      公開日: 2024/07/17
    Polyphenols-absorption and occurrence in the body system もっと読む      HTML形式で全画面表示
  • 28 巻 (2022) 1 号 p. 1-12      公開日: 2024/07/17
    Food chemistry and biochemistry of enzymatic browning もっと読む      HTML形式で全画面表示
  • 27 巻 (2021) 6 号 p. 817-836      公開日: 2024/07/17
    Physical and textural properties of foods with swallowing ease for aged people もっと読む      HTML形式で全画面表示
  • 27 巻 (2021) 5 号 p. 695-710      公開日: 2024/07/17
    Recent advances in non-thermal disinfection technologies in the food industry もっと読む      HTML形式で全画面表示
  • 27 巻 (2021) 5 号 p. 687-693      公開日: 2024/07/17
    Edible microgel as a texture modifier もっと読む      HTML形式で全画面表示
  • 27 巻 (2021) 2 号 p. 169-179      公開日: 2024/07/17
    The use of functional agricultural products in the functional food labeling system and its challenges after five years もっと読む      HTML形式で全画面表示
  • 27 巻 (2021) 1 号 p. 25-34      公開日: 2024/07/17
    Advantages and challenges of sous vide cooking もっと読む      HTML形式で全画面表示
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