Food Science and Technology Research
Online ISSN : 1881-3984
Print ISSN : 1344-6606
ISSN-L : 1344-6606
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  • 公開日: 2024/07/17      更新日: 2025/03/21
87件中81~87件の論文を表示しています
  • 6 巻 (2000) 4 号 p. 248-251      公開日: 2024/07/17
    Non-Destructive Techniques for Quality Evaluation of Intact Fruits and Vegetables もっと読む
  • 6 巻 (2000) 4 号 p. 241-247      公開日: 2024/07/17
    Plant Transformation and Transgenic Crops もっと読む
  • 6 巻 (2000) 3 号 p. 151-160      公開日: 2024/07/17
    Recent Research Trends in Transglutaminase Technology for Food Processing もっと読む
  • 6 巻 (2000) 2 号 p. 79-86      公開日: 2024/07/17
    Recent Development of 3-Deoxyosone Related Maillard Reaction Products もっと読む
  • 6 巻 (2000) 1 号 p. 1-8      公開日: 2024/07/17
    Processing of Oilseeds to Recover Oil and Protein Using Combined Aqueous, Enzymatic and Membrane Separation Techniques もっと読む
  • 5 巻 (1999) 4 号 p. 317-322      公開日: 2024/07/17
    Production of Hypoallergenic Wheat Flour もっと読む
  • 5 巻 (1999) 1 号 p. 1-8      公開日: 2024/07/17
    Structure-Activity Relationship of Immunoregulatory Factors in Foodstuffs もっと読む
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