ビタミン
Online ISSN : 2424-080X
Print ISSN : 0006-386X
Eremothecium ashbyiiの深部培養によるビタミンB_2の工業生産 : (V)主原料のロット差の検討
月原 一徳和泉屋 正一
著者情報
ジャーナル フリー

1956 年 11 巻 p. 393-397

詳細
抄録
Investigations were made to find the difference in the riboflavin production by Eremothecium ashbyii due to varying lots of raw materials for culture medium. The results showed that there was little difference in the riboflavin production in the case of molasses, and that it was practically desirable to choose as a raw material sardine meal of high nitrogen and vitamin B_<12> contents, and of low moisture, since a great difference was found in the lots of the meal.
著者関連情報
© 1956 日本ビタミン学会

この記事はクリエイティブ・コモンズ [表示 - 非営利 - 改変禁止 4.0 国際]ライセンスの下に提供されています。
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.ja
前の記事 次の記事
feedback
Top